Detailed Notes on gömme rezervuar

Wiki Article

Ayrıca Gömme rezervuar alırken bu ürünlerin yanında basma butonu yani kapak ve ankastre taharet halt valfi de almanız gerekir.

Editör Notu: Satın alma işleminizle ilgili lawnıma ihtiyacınız varsa veya uygun bir parçayı satın alma/tanımlama konusunda tavsiyeye ihtiyacınız varsa, lütfen bize vimar@vitrayetkiliservis.

Başarılı ses yalıtım özelliklerine sahiptir, son derece güvenilirdir ve 400 kg'a kadar ağırlık taşıyacak şekilde tasarlanmıştır. Geberit Kombifix montaj elemanı doğrudan duvara monte edilir.

Dezenfeksiyon için genellikle klor veya hidrojen peroksit gibi kimyasal dezenfektanlar kullanılır. Bu maddeler, belirli bir konsantrasyonda suya eklenerek rezervuar içinde dolaştırılır.

Gömme Rezervuar Servisi serel kırozet su akıtıyor serel sıfon su akıtıyor serel sıfon tamır yapan usta serel tuvalet su akıtıyor serel sıfon servis serel sıfon çalişmıyor serel sıfon tamirci

Temizlik: Montaj yapılacak alanın temiz ve düz olduğundan emin olun. Toz ve kalıntılar, montaj sırasında sorunlara yol açabilir.

Contalar: Tüm contaların doğru yerleştirildiğinden ve sıkıca oturduğundan emin olun. Sızdırmazlık sağlamak için gerekirse silikon kullanın.

Türkiye’de gömme rezervuar veya uluslararası olarak yüksek bilinirliğe sahip markaların resmi satıcılarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.

Müşterilerin mükemmel biçimde bir araya getirilmiş farklı bir banyo tasarımı elde etmelerine lawnımcı olur

Kireç birikintilerinden tamamen kurtulduğunuzdan emin gömme rezervuar servisi olun ve suyun tekrar kullanıma uygun olduğundan emin olmak için uygun testler yapın.

VitrA’nın işlevsel ve yenilikçi tasarımları ile hayat bulan gömme rezervuar takımları; kontrol paneli, stop valfi ve ayarlanabilir ince ya da kalın metallic ayaklı gömme rezervuar gömme rezervuar modellerinden oluşur.

Rezervuar, klozet kullanımından gömme rezervuar sonra suyun boşaltılmasını ve klozetin temizlenmesini sağlayan önemli bir parçadvertisementır. Kapalı bir hazne olan rezervuar içine sifon takımı yerleştirilir.

Tesisatın ana girişine daire girişlerine veya Serel rezervuar ürünü soğUnited kingdom su gömme rezervuar servisi girişine filtre takılması

Onaylanmış markaların resmi satıcılarının satışa sunduğu, ilgili markanın ürünlerine “Yetkili Satıcı” rozeti verilir.

Böylece dışarıdan gelen unsurların rezervuara girmesi önlenecektir. Rezervuarın kullanıma hazır olduğundan emin olmak için suyun kalitesi ve berraklığı basma tuşunu kullanarak kontrol edebilirsiniz.

Report this wiki page